Dosare

O româncă din Italia este acuzată că ar fi plătit un bărbat să îi ucidă vecinul

  • carabinieri_3.jpg
 

O româncă de 35 de ani, Valentina, rezidentă în Strasatti (Italia), a fost acuzată că ar fi plătit un conațional pentru a-i ucide vecinul. Femeia ar fi dat 4.000 de euro pentru asta, conform Tp24.
Povestea a ieșit la iveală după ce bărbatul angajat să comită crima s-a gândit câteva ore la propunerea primită și apoi l-a sunat chiar pe cel ce urma să fie o posibilă victimă. Cei doi au hotărât să meargă în următoarea zi la poliție și să depună plângere, iar ceea ce au relatat la carabinieri a ajuns pe masa unui procuror care a coordonat ancheta.

În fața judecătorului, tânăra româncă a declarat, în mod surprinzător, că cei doi bărbați care o acuză au inventat totul. Potrivit acesteia, atât compatriotul care a spus că a fost rugat să comită o crimă, cât și cel vizat ar fi fost de acord să o acuze pentru că o urăsc și vor să o ruineze. Românul pentru că ar fi avut o relație cu ea, iar vecinul pentru că nu se înțelegeau în cartier.

În sprijinul spuselor sale, românca a arătat că anterior a depus plângere față de cei doi bărbați. Pe român l-a denunțat pentru că a postat fotografii private pe rețelele sociale, iar pe vecin pentru violență. Avocatul femeii susține că totul este doar o înscenare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button