Timp liber

Conferință, colinde și cântece patriotice

Conferință, colinde și cântece patriotice. Astăzi, în ziua sărbătoririi Sf. Nicolae, brașovenii sunt invitați la o conferință pe teme teologice și un concert de colinde și de cântece patriotice. Manifestările au loc de la ora 18.00, la Casa Armatei.
Intrarea este liberă.

„Este deja o tradiție să-l avem în mijlocul nostru pe Părintele Ioan Cojanu, în chiar ziua prăznuirii Sfântului Nicolae, la aniversarea Librăriei Epifania din Brașov. De data aceasta, vine însoțit de la Alba Iulia de Fiii Epifaniei, care ne vor încânta cu cântece patriotice și colinde. Anul acesta se împlinesc 15 ani de misiune și slujire adusă lui Dumnezeu, dar și sufletelor celor ce ne trec pragul. Vă așteptăm!”.

Organizatorii

Părintele Ioan Cojanu (n. 1959, Caşolţ, Sibiu) este stareţul Mănăstirii „Sfântul Ioan Botezătorul” din Alba Iulia. Părintele Ioan a slujit nouă ani ca preot celib în Munţii Apuseni, iar în anul 1990 a depus voturile monahale.
Este cunoscut pentru zelul său misionar, care se măsoară în cei nouă ani de slujire, ca preot celib, într-una din cele mai grele parohii din judeţul Cluj, la Măguri – Răcătău.. Dar şi pentru zecile de conferinţe pe care le-a ţinut în ultimele două decenii prin ţară. Pentru cărţile pe care le-a scris şi pentru ctitorirea mânăstirii „Sf. Ioan Botezătorul” din Alba Iulia, care atrage mulţimi de credincioşi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button