Cultură

BRAȘOV. Conferinţă şi colinde

 

Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi din România (ASCOR) Brașov vă invită la o seară duhovnicească în Postul Nașterii Domnului, în cadrul căreia părintele Ioan Cojanu, starețul Mănăstirii Sfântul Ioan Botezătorul din Alba Iulia va susține conferință cu tema: „Iată roaba Ta!”, iar grupul de elevi de la Liceul de Artă „Regina Maria” din Alba Iulia, va susține un mic concert de colinde și cântece patriotice. Evenimentul se desfăşoară la Casa Armatei, astăzi, de la ora 18.00. Nu vor lipsi noutățile editoriale, pe care le veți putea găsi la standul Librăriei Epifania, amenajat în sală si câteva surprize. Intrarea este liberă!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] cântece patriotice. Astăzi, în ziua sărbătoririi Sf. Nicolae, brașovenii sunt invitați la o conferință pe teme teologice și un concert de colinde și de cântece patriotice. Manifestările au loc de la ora 18.00, la Casa Armatei.Intrarea este […]

Back to top button