Timp liber

Ce puteți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie

Ce puteți face la Brașov, în minivacanța de 1 Decembrie? Iată câteva idei, în rândurile de mai jos. Mai sunt doar câteva zile până la minivacanța mult așteptată. Minivacanța va începe pe 30 noiembrie. Având în vedere că 1 Decembrie pică în zi de joi, Guvernul a decis să dea liber și pe 2 decembrie, dar cu recuperare. Astfel, 2 Decembrie va lega Sfântul Andrei și Ziua Națională de weekend (3-4 decembrie).
Cei mai mulți dintre români vor avea suficient timp atât pentru odihnă și relaxare, cât și pentru distracție.

Luminițele festive se vor aprinde chiar în prima zi de minivacanță

Cei care vor veni la Brașov se vor putea în primul rând de aprinderea bradului și de deschiderea târgului de Crăciun. Dublul eveniment va avea loc chiar în 30 noiembrie, prima zi liberă. Evenimentul va începe la orele 17.00, în Piața Sfatului. Momentul aprinderii luminițelor va fi marcat de un concert de colinde susținut de artiști de la Opera Brașov. În cadrul târgului de Crăciun, brașovenii și turiștii se vor putea bucura de produse variate. Ei se vor putea încălzi cu un ceai sau vin fiert, vor putea cumpăra produse alimentare tradiționale și vor putea căuta, din timp, cadouri pentru cei dragi. Potrivit Primăriei, Brașovul va avea cel mai mare Târg de Crăciun de până acum. La acesta vor fi prezenți 60 de producători, meșteșugari și comercianți (detalii AICI).

Pregătirile sunt în toi și pentru 1 Decembrie. Ca în fiecare an, de Ziua Națională va avea loc paradă militară și la Brașov. Autoritățile nu au oferit încă programul evenimentelor, astfel că vor reveni zilele viitoare cu acestea.

Proiecții cu intrare gratuită, la Cinema Astra

După cum informam aici, cinefilii sunt așteptați la Cinema Astra. Vor putea viziona filme gratuit. „Magia filmelor la Cinema Astra“ se deschide miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19.00, cu capodopera lui Giuseppe Tornatore, „Cinema Paradiso” (Nuovo Cinema Paradiso, Italia, 1988). Filmul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în 1990. Este văzut ca un exemplu de nostalgie postmodernistă, combinând sentimentalismul și comedia, nostalgia și pragmatismul. Printre temele explorate se numără tinerețea, îmbătrânirea, și cugetări la maturitate despre trecut. „Cinema Paradiso” este și un omagiu adus cinematografiei.

Joi, 1 decembrie, ora 19.00
Musical
Tot acest jazz / All That Jazz (1979), 2 h 3 min
Cu: Roy Scheider, Jessica Lange, Ann Reinking

Articole asemănătoare

Vineri, 2 decembrie, ora 19.00
Special Crăciun
O poveste de Crăciun / A Christmas Carol (2009), 1 h 36 min
Cu: Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 11.00
Matineu
Regatul de gheață / Frozen (2013), 1 h 48 min.

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 17.00
Special Oscar
Pe aripile vântului / Gone With the Wind (1939), 3 h 58 min.
Cu: Clark Gable, Vivien Leigh
8 premii Oscar printre care pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță (Vivien Leigh)

Duminică, 4 decembrie, ora 11.00
Matineu
Epoca de gheață 5 / Ice Age: Collision Course (2016), 1 h 40 min.

Duminică, 4 decembrie, ora 17.00
Special Oscar
Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței / Birdman (2014), 2 h
Regia: Alejandro G. Iñárritu. Cu: Michael Keaton, Edward Norton
4 premii Oscar printre care pentru cel mai bun film și cel mai bun regizor.

Centrul de Agrement din Poiana Brașov va fi deschis în toate cele cinci zile de minivacanță

Plimbările prin oraș sau prin stațiunile din județ (Predeal, Poiana Brașov, Râșnov, Bran etc.) sunt o altă metodă a petrece timpul liber. Cei care, însă, preferă să stea la căldură sunt așteptați la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov. Escaladă, Bowling, tenis de masă, minigolf, jocuri electronice, biliard, șah – sunt activitățile pe care Centrul vi le pune la dispoziție. Unitatea va fi deschisă în toate cele cinci zile de minivacanță, în intervalul orar 12.00 – 22.00. Pentru cei care vor avea vacanță prelungită în Poiana Brașov este de menționat că luni, 5 decembrie, Centrul va fi închis (n.r. cum se întâmplă în fiecare zi de luni). Centrul de Agrement se află în Poiana Brașov, Valea Dragă 2A. Găsiți aici informații despre tarife.

Dacă aveți și alte evenimente / locuri de neratat în județul Brașov, în minivacanța de 1 Decembrie, ne puteți scrie pe pagina de Facebook MyTex – Stiri Online Brașov. Informația dumneavoastră poate deveni o știre.

Update

Persoanele interesate pot găsi în link-ul de mai jos informații despre evenimentele de 1 Decembrie.

Iată programul de 1 Decembrie din Brașov, Râșnov și Codlea – unde se vor aprinde și luminițele de sărbători. Retragere cu torțe pe traseul…

Vezi și:

Pregătiri pentru minivacanța de 1 Decembrie. Câte zile libere vor avea românii

Când se vor aprinde luminițele de sărbători în Brașov și Făgăraș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Ce puteți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie […]

1 an în urmă

[…] dat câteva idei de petrecere a timpului liber, la Brașov, în minivacanța de 1 Decembrie (vezi aici), astăzi vă prezentăm și programul de Ziua Națională, în Brașov, Râșnov și […]

1 an în urmă

[…] Ce puteți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie […]

1 an în urmă

[…] Ce puteți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie […]

1 an în urmă

[…] Ce puteți face la Brașov în minivacanța de 1 Decembrie […]

Back to top button