Sport

Ușurare la FC Brașov / De unde s-a făcut rost de bani

Ușurare la FC Brașov.

Conducerea grupării FC Brașov a avut ceva emoții cu licența pentru sezonul 2023-2024 la Liga 2, însă până la urmă se pare că situația s-ar fi rezolvat. Dosarul pentru licențiere a fost depus vineri la FRF, președintele Marian Mitran spunând că „suntem pe drumul cel bun”.

Ușurare la FC Brașov. „Toate datoriile clubului au fost plătite”, a declarat Mitran, care ne-a precizat că banii au venit din sponsorizări sau din mediul privat (și de la Termo?!…). După ce i-au fost achitați 40.000 de euro slovenului Adis Hodzic, care n-a jucat nici un minut într-un meci oficial pentru FC Brașov (Detalii, AICI și AICI), „galben-negrii” pot efectua, de acum, transferuri.

Reamintim, FC Brașov este, momentan, fără finanțare de la Consiliul Local – Detalii, AICI.

Ușurare la FC Brașov. Altfel, vacanța este pe terminate în ceea ce-i privește pe jucătorii antrenați de Dan Alexa. Mâine și joi este programată vizita medicală, iar de luni va reîncepe procesul de pregătire.

Așa cum ne-a relatat președintele Mitran, care a recunoscut că „e mare nevoie de bani” dacă se dorește promovarea în Superliga, nu se vor perfecta mai mult de 3-4 transferuri în perioada următoare. Adrian Scarlatache, Ionuț Balaur și Bogdan Rusu, care au evoluat în sezonul recent încheiat la CS Mioveni, sunt doriți la FC Brașov. Există și posibilitatea să fie luați 1-2 jucători puși pe liber, recent, de CSA Steaua.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Ușurare la FC Brașov / De unde s-a făcut rost de bani […]

10 luni în urmă

[…] Echipa antrenată de Dan Alexa va începe pregătirile pentru noul sezon pe 19 iunie, după ce și-a rezolvat problemele financiare care au generat un blocaj la transferuri – Detalii, AICI. […]

10 luni în urmă

[…] Celor mai mulți angajați ai grupării fotbalistice din Liga 2 le expiră contractele la sfârșitul lunii, iar unii dintre ei sunt îngrijorați din cauza incertitudinii financiare – Detalii, AICI. Asta în ciuda asigurărilor conducerii, că totul va fi bine… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare