Sport

Acuze dure la adresa conducerilor de la FC Brașov și Corona / Și primarul Allen Coliban e vizat

Acuze dure la adresa conducerilor de la FC Brașov și Corona.

Consilierul local PNL Cătălin Anton (foto) a luat astăzi în vizor, într-o conferință de presă, cele două mari cluburi brașovene, susținute financiar, en-gros, de către Municipalitate.

Acuze dure la adresa conducerilor de la FC Brașov și Corona

Cătălin Anton a afirmat că a primit informații privind o serie de nereguli la aceste grupări sportive din zona mass-media și de la persoane date afară.

„FC Brașov a avut în sezonul trecut un buget foarte mare, poate cel mai mare din Liga 2. Jucătorii au avut salarii comparabile cu ale celor de la Farul Constanța, campioana României la fotbal. Iar obiectivele nu au fost îndeplinite”, a declarat Cătălin Anton.

Cu toate acestea, potrivit consilierului local liberal, contractele conducerii tehnice și ale multor jucători au fost prelungite. Se știe, primarul Allen Coliban dorește promovarea în primul eșalon în 2024, mai ales că este an electoral…

„Se justifică o dare de seamă din partea conducerii clubului, să aflăm şi noi care au fost măsurile luate ca urmare a neîndeplinirii obiectivului stabilit (accederea în play-off-ul Ligii 2 – n.r.), cine a prelungit contractele, cine a prelungit/negociat contractele jucătorilor”, a subliniat Cătălin Anton.

Din informațiile noastre, angajamentele persoanelor din staff-ul administrativ de la FC Brașov expiră la finele acestei luni, iar până în prezent nimeni nu a fost informat de președintele Marian Mitran cu privire la… viitor.

Că a venit vorba de Mitran, Cătălin Anton a declarat că activitatea la FC Brașov e prost manageriată. A adus în discuție suma de 40.000 de euro pe care clubul trebuie să i-o dea unui fotbalist sloven, care n-a evoluat nici un minut în meciuri oficiale pentru „galben-negri”, deși primarul Coliban ar fi zis că „găsește el bani în altă parte”.

Detalii puteți citi AICI și AICI.

„Nu mai bine se dădeau acești bani pentru nevoile stringente ale orașului, creșe, grădinițe, școli, canalizări, iluminat public…”, a punctat Anton.

Acuze dure la adresa conducerilor de la FC Brașov și Corona

Privitor la Corona, consilierul local liberal a menționat că acolo sunt salarii imense la o serie de performeri și conducători de club (chiar managerul general Alexandru Dedu a recunoscut că primește 5.000 de euro pe lună, având contract pe activitate sportivă – vezi AICI). De asemenea, potrivit lui Cătălin Anton, mulți de acolo sunt plătiți pentru activități pe care nu le prestează.

„Am dat până acum aproape 30 milioane de lei la Corona şi cei de acolo vor să mai ceară bani”, a subliniat Anton.

Tot Cătălin Anton a spus că la Corona Brașov s-au modificat vreo 300 de contracte în câteva zile (?!… n.r.). Potrivit surselor noastre, ar exista în acest sens și o plângere la ITM.

Politicianul a subliniat că PNL a solicitat înființarea unei comisii care să controleze modul cum se cheltuie banii publici la FC Brașov și Corona, însă acest lucru nu a fost pe placul administrației USR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Cătălin Anton a vorbit, răspicat, fără ocolișuri, și despre o serie de nereguli constatate la FC Brașov și Corona, cluburile sportive finanțate de la bugetul local – Detalii, AICI. […]

9 luni în urmă

[…] Hodzic, care n-a jucat nici un minut într-un meci oficial pentru FC Brașov (Detalii, AICI și AICI), „galben-negrii” pot efectua, de acum, […]

9 luni în urmă

[…] Allen Coliban a adus în discuție o poveste nespusă (complet) de ani de zile. […]

8 luni în urmă

[…] Cătălin Anton a mai precizat: „Dacă anul trecut Primăria Brașov nu a cheltuit nici un ban pentru aceeași activitate, în acest an primarul cheltuitor Coliban, cu nesăbuință, și-a permis să planifice risipa unei sume uriașe de bani din bugetul… Citeşte mai mult »

Back to top button