Sport

FC Brașov are transferurile blocate / Motivul e uluitor

FC Brașov are transferurile blocate. Tocmai acum când conducerea anunța, cu surle și trâmbițe, că pregătește lotul pentru sezonul viitor, în care se dorește promovarea în Superligă. Iar negocierile cu potențialele achiziții erau în toi – Detalii, AICI.

Din informațiile noastre, FC Brașov are transferurile blocate până când îi plătește jucătorului Adis Hodzic suma de 40.000 de euro. Slovenul a fost adus la gruparea „galben-neagră” de președintele Marian Mitran (foto) în vara anului trecut. Fundașul dreapta, fost la ND Gorica, a jucat în câteva amicale, însă n-a corespuns cerințelor antrenorului Dan Alexa și a fost „pus pe liber”. Însă, înainte, el a semnat un contract cu FC Brașov, care n-a mai fost, ulterior, înregistrat la FRF.

Adis Hodzic s-a adresat la FIFA, cerându-și banii stipulați în contract. Forul fotbalului mondial i-a dat dreptate, iar, acum, gruparea FC Brașov este bună de plată.

De asemenea, ar trebui achitate și salariile pe lunile iulie și august din 2022.

Ăsta da exemplu de management competent la „creația fotbalistică ” a primarului Allen Coliban…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
18 zile în urmă

[…] FC Brașov are transferurile blocate / Motivul e uluitor […]

11 zile în urmă

[…] că trebuie plătiţi 40.000 de euro unui jucător care nu a evoluat nici măcar un minut? (situaţia a fost prezentată în premieră şi în exclusivitate de MyTex)”, a punctat consilierul local PSD, Marius […]

10 zile în urmă

[…] Superligă. Numai că, în prezent, din cauza unei datorii neonorate de 40.000 de euro (Detalii, AICI), echipa nu poate efectua […]

2 zile în urmă

[…] Detalii puteți citi AICI și AICI. […]

Back to top button