Sport

Tadici, ATACURI DURE!!! Vizați: Ryde și handbalistele „tricolore”!!! Ospătar, a treia și a patra!!!

 

După eșecul categoric al echipei naționale de handbal a României, 18-26 cu Spania la Campionatul Mondial din Danemarca, Gheorghe Tadici, fostul selecționer al „tricolorelor”, intrat în direct la Dolce Sport, și-a reglat tirul asupra actualului antrenor al lotului, suedezul Tomas Ryde, dar și jucătoarele au intrat în vizorul său.

Despre Ryde, Tadici a spus: „Ne cam încurcă foarte tare şi la time-out, şi la jocuri. Să nu ne mai încurce, să se ducă puţin acasă, în Suedia, poate ne calificăm şi noi la Jocurile Olimpice. Nu cer nici o demisie. Dar să plăteşti atâţia bani ca să vină antrenorul secund şi să dea indicaţii, iar tu să stai şi să priveşti şi să spui doar «Mai în forţă!»…”.

Tehnicianul din Zalău a menționat că pe el, cât timp a fost selecționer, Spania nu l-a învins niciodată în 9 partide, arătând oarecum cu degetul și pe actuala conducere a FRH, cu Alexandru Dedu – președinte.

Apoi, Gheorghe Tadici a lăsat să se înțeleagă faptul că nici în cadrul lotului național de handbal feminin lucrurile nu sunt în regulă, acolo nefiind o atmosferă propice marii performanțe: „După un meci cu Belarus un ospătar a venit şi m-a întrebat dacă le mai dăm voie şi la a treia, şi la a patra?”. Antrenorul nu a vrut să dea alte amănunte, însă Narcisa Lecușanu a completat: „Era acolo o distracție”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare