Expres

Cum prepară Florin Dumitrescu ciorba de miel

Cum prepară Florin Dumitrescu ciorba de miel

Fiindcă sărbătorile pascale se apropie, pe mesele românilor nu trebuie să lipsească preparatele tradiționale. Acestea includ ouăle vopsite, carnea de miel, drobul de miel și cozonacul. Dar mai este încă un preparat important: ciorba de miel.
Juratul de la MasterChef, Florin Dumitrescu, ne recomandă ce ingrediente să folosim pentru a prepara ciorba de miel. Nu este o rețetă complicată. Ingredientele necesare pentru a prepara ciorba de miel sunt următoarele: un kilogram de carne de miel, 400 de grame de cartofi, țelină, păstârnac, morcovi și ceapă, toate în cantități egale de 200 de grame.

Pulpa de miel este dezosată, oasele sunt fierte, carnea se taie cubulețe. Cubulețele vor fi adăugate în oală. Într-o altă oală se toarnă ulei pentru a fi încins, se adaugă legumele pentru a fi călite. Legumele călite sunt adăugate la ciorbă și se completează cu apă. Totul trebuie făcut la foc mic, timp de 3-4 ore, iar zeama să rămână curată.

La urmă se prepară un amestec din iaurt și oțet. Acesta se va adăuga în ciorba de miel la final, în funcție de preferințe. Cu 20 de minute înainte de oprirea focului, sunt adăugate cubulețele de cartofi, citează FANATIK.
Abia la final de tot, după ce focul a fost oprit se pune pătrunjelul care oferă o notă de prospețime preparatului.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare