Sport

Cum alungă CSM Corona sportivi brașoveni de top / Acuze ale celor de la Academia de Patinaj Marius Paraschivoiu la adresa primarului Coliban

Cum alungă CSM Corona sportivi brașoveni de top.

„În luna aprilie 2023 ne prezentăm în biroul primarului Allen Coliban pentru a-i solicita ajutorul pentru sportivii care urmau să intre în procesul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret. Împreună cu solicitarea privind ajutorul pentru sportivi, i-am prezentat primarului si obiectivul nostru – calificarea unui sportiv brașovean la cel mai mare eveniment destinat juniorilor. La 1 an distanță față de întâlnirea din biroul primarului, menționăm cu mândrie ca obiectivul nostru a fost realizat 200%, deoarece am reușit să calificăm 2 sportivi la Jocurile Olimpice de Tineret Gangwon 2024, doar cu ajutorul financiar oferit de părinți și de Comitetul Olimpic și Sportiv Român”, au informat cei de la Academia de Patinaj Marius Paraschivoiu.

Cum alungă CSM Corona sportivi brașoveni de top

Respectivii au precizat: „În dreptul lui Allen Coliban putem bifa o lipsă de respect față de sportivii brașoveni, față de sportivii de performanță ai orașului nostru. Ceea ce ar fi trebuit să fie un motiv de mândrie pentru societatea brașoveană, este de fapt încă o modalitate de a ține în umbră copii muncitori și talentați, medaliați cu aur la nivel național și participanți la Jocurile Olimpice!”.

În ceea ce privește vârfurile sale (Vezi AICI), Academia de Patinaj Marius Paraschivoiu caută, acum, grupări sportive din alte județe ale țării pentru a-i legitima și susține în drumul lor către performanță, către Cupele Mondiale de juniori ce se vor desfășura în lunile noiembrie și decembrie 2024, în timp ce clubul susținut de Municipalitate (CSM Corona) a refuzat vehement legitimarea sportivi brașoveni care au bătut la ușa instituției și au rugat să fie admiși.

„Este o situație critică și un motiv real de îngrijorare că îngropăm în necunoscut tinerii sportivi de talie olimpică, cu potențial uriaș de a reprezenta țara și orașul la cele mai importante competiții! Ignoranța ne doare din nou!”, a precizat, cu mâhnire, echipa Clubului Sportiv iTalent Brașov, condusă de Marius Paraschivoiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare