Sport

Rareş Burnete, ce debut în Serie A. Pasă decisivă pentru golul de 3 puncte în meciul cu Lazio

Rareş Burnete şi-a îndeplinit aseară visul pe care îl avea din copilărie. Atacantul braşovean a debutat la Lecce în Serie A, în meciul din prima etapă cu Lazio Roma.

Oaspeţii au deschis scorul în prima repriză, Immobile marcând în minutul 26. Rareş Burnete a fost trimis pe teren în minutul 83 de antrenorul Roberto D’Aversa şi şi-a pus amprenta pe rezultatul final. Mai întâi, Almqvist a egalat, în minutul 85, după care Di Francesco a marcat golul victoriei, în minutul 87, din pasa lui Burnete.

Rareş Burnete a fost crescut de Colţea 1920 Braşov, de unde a fost transferat de Lecce. În sezonul trecut, atacantul braşovean a fost golgheter şi campion în Primavera cu Lecce.

„Sper că voi avea şansa să fac pasul către echipa mare la Lecce. Voi merge în cantonament în această vară şi de acolo vom vedea. Cert este că vreau să joc la nivel de seniori, nu mai vreau să stau la juniori. O altă variantă ar fi să merg împrumut la altă echipă. Abia a început perioada de transferuri, nu am nimic concret momentan. Vom vedea. Cu siguranţă, faptul că am fost golgheter în Primavera a atras atenţia”, spunea Rareş Burnete în această vară, când s-a relaxat la Padel Palace, alături de fostul său antrenor Liviu Nicolae şi de preşedintele clubului Colţea 1920 Braşov, Ciprian Jurubescu.

FOTO: Captura YouTube


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare