Sport

Rareş Burnete, relaxare la padel. „Visul meu este să joc în Premier League, dar ştiu că am mult de muncă”

Rareş Burnete, relaxare la padel. După un sezon de excepţie, în care a cucerit titlul cu Lecce în Primavera şi a fost golgheter-ul campionatului, cu 20 de goluri, Rareş Burnete este în vacanţă, la Braşov. Atacantul de 19 ani s-a relaxat la Padel Palace, alături de fostul său antrenor Liviu Nicolae şi de preşedintele clubului Colţea 1920 Braşov, Ciprian Jurubescu.

Rareş Burnete | MyTex.ro
Rareş Burnete, relaxare la padel. „Visul meu este să joc în Premier League, dar ştiu că am mult de muncă” 29
Rareş Burnete | MyTex.ro
Rareş Burnete, relaxare la padel. „Visul meu este să joc în Premier League, dar ştiu că am mult de muncă” 30

„Eu veneam după două sezoane nu foarte reuşite şi aveam aşteptări mari pentru acest an. A fost un sezon de vis. Am câştigat campionatul, deşi nimeni nu ne dădea vreo şansă şi am avut şi realizări pe plan personal. Sunt foarte fericit. Obiectivul echipei la începutul sezonului a fost salvarea de la retrogradare. Şi acum eu am început mei greu, cred ca a fost ceva pe plan mental. Nu am avut nici foarte multe ocazii clare de gol, pentru că planul tactic însemna să mă sacrific pentru echipă şi eram departe de careu. Am avut nişte discuţii cu antrenorul. Chiar dacă nu aveam reuşite, mereu a fost alături de mine şi m-a motivat. Primavera e un campionat în care se pune accent pe defensivă. Noi am primit puţine goluri şi cred că ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am reuşit. Apoi, pentru noi a fost un avantaj că eram 4 români acolo, aproape jumătate de echipă. Relaţiile de joc erau foarte bune, mai ales că eram câte un român în fiecare compartiment. Practic, eram coloana vertebrală a echipei. Ne-a ajutat foarte mult”, a declarat Rareş Burnete.

Rareş Burnete: „Vreau să joc la seniori”

Deşi ar mai putea juca un an în Primavera, Burnete este decis că treacă la nivelul următor şi să facă pasul spre seniori, iar visul lui este ca într-o zi să joace în cel mai tare campionat din lume, Premier League. „Sper că voi avea şansa să fac pasul către echipa mare la Lecce. Voi merge în cantonament în această vară şi de acolo vom vedea. Cert este că vreau să joc la nivel de seniori, nu mai vreau să stau la juniori. O altă variantă ar fi să merg împrumut la altă echipă. Abia a început perioada de transferuri, nu am nimic concret momentan. Vom vedea. Cu siguranţă, faptul că am fost golgheter în Primavera a atras atenţia. La finală, în tribune a fost şi Roberto De Zerbi (antrenor la Brighton în Premier League – n.r.). Cu siguranţă, multă lume a urmărit campionatul nostru. Eu aş vrea să joc într-o zi în Premier League. Sunt conştient însă că trebuie să fac câţiva paşi intermediari”, a mai spus Rareş Burnete.

Deşi a avut un sezon excelent, braşoveanul nu a atras atenţia selecţionerilor Naţionalelor României. „Nu am avut nici un contact cu nimeni din FRF. Am avut o relaţie foarte bună cu Alexandru Pelici, cu care am lucrat la U19. Nu am avut nici un contact de la staff-ul Naţionalelor U20 sau U21”, a spus Burnete.

„Pentru noi, ca şi club formator de copii şi juniori, acestea sunt cele mai frumoase rezultate. Ne mândrim cu rezultatele lui Rareş. Colegul meu, Cătălin Suciu, are cel mai mare merit în formarea lui Rareş. Noi, la Colţea, ca şi club sub egida Celta Vigo, sub care funcţionăm de 7 ani, încercăm să facem lucrurile altfel. Cred că multe dintre lucrurile pe care le-a trăit alături de noi l-au ajutat. I-am dat şi câteva sfaturi. Cu tărie cred că va ajunge acolo unde merită şi va fi un jucător de top, nu doar al României, dar şi în Europa. Este un exemplu pentru cei care îşi doresc să facă fotbal, motivaţie, muncă şi valoare umană. Cu siguranţă, poate să fie antrenorul Naţionalei României, depinde doar de el”, a menţionat şi Liviu Nicolae, antrenor coordonator la Colţea 1920 Braşov.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare