Sport

Marian Mitran, mesaj clar pentru Bogdan Petric: „preşedintele conduce”. Vrea doar materiale pozitive în presă

Marian Mitran, mesaj clar pentru Bogdan Petric. Marian Mitran, preşedintele FC Braşov, a negat că ar fi fost tentat să plece la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a menţionat că nu a demisionat, urmând să rămână în funcţie cel puţin până la vară.

„Nu ştiu de unde au apărut acele informaţii. Că aş pleca la Ceahlăul. E adevărat că de Sărbători am fost la Piatra Neamţ, acolo locuiesc, acolo am familia. Nu mi-am depus demisia. Am contract până în vară, cu anumite clauze de performanţă”.

Marian Mitran, mesaj clar pentru Bogdan Petric. Despre instalarea managerului Bogdan Petric, preşedintele Mitran a fost ferm şi i-a transmis un mesaj clar noului său coleg: „preşedintele conduce”.

„Nu ştiu dacă postul de manager general este unul de conducere. Există un preşedinte care conduce clubul. Asta e părerea mea. E un post în conducerea clubului, dar nu să conducă clubul (??? – n.r.). Să ajute în organizare, unde e specialist şi competent. Cred că e o alegere bună şi sper să organizăm clubul mai bine. Timpul va decide. Am văzut că are iniţiativă, asta e bine”, a spus Mitran.

Întrebat dacă primarul Allen Coliban a insistat pentru aducerea lui Bogdan Petric, Marian Mitran a comentat: „Nu e vorba de domnul Coliban sau de domnul primar (??? – n.r.). Există acest post în organigrama clubului. Au fost mai mulţi candidaţi. Nu zic că nu era un om de fotbal în Braşov care să ocupe poziţia aceasta. Nu a fost decizia mea. Nu ştiu a cui a fost. S-a discutat în Consiliu. Aşa s-a decis”.

„Vreau să ne susţineţi, să ne ajutaţi”

Apoi, Marian Mitran a început să se plăngă că a fost „tocat” de MyTEX. El a precizat că ar fi bine ca presa să scrie doar de bine de FC Braşov. Deşi nu a dat nici un exemplu concret în care MyTEX ar fi scris lucuri neadevărate, preşedintele FC Braşov a punctat: „De când am venit, aţi dat în mine. Toate s-au rezolvat. Toate problemele pe care le-aţi imputat. Că nu plătim salariile, că nu facem aia, că nu facem aia… Salariile s-au luat, fotbal jucăm. Ați fost informaţi greşit. Aţi băgat mai multe, dar nu vreau să mai vorbesc, sunteţi presa liberă. Dar, în loc să ajutaţi oraşul, clubul, societatea şi pe mine personal, ca preşedinte, daţi în noi. Nu mai daţi oameni buni în noi, susţineţi-ne, dacă sunteţi oameni de omenie. Dacă sunteţi altfel, treaba dumneavoastră. Vreau să ne susţineţi să ne ajutaţi (pentru materiale publicitare, vă stam la dispoziţie la sediul nostru, în rest noi vom continua să prezentăm informaţii reale despre FC Braşov, club finanţat în mare măsură din bani publici – n.r.).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

”Vrea doar materiale pozitive in presa”… I-auzi braul!!! Cand si unde am mai auzit sloganu acesta? Aaaa… in ultimii doi-trei ani, in ”pandemie”. Cu ”presa” cea aliniata care trebuia sa laude botnitele, waxul, restrictiile iar acum trebuie sa-i laude pe… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Lasa ca vine latraul putinist si mazgalese el cu rahat orice stire, indiferent ca e pozitiva, indiferent ca e negativa. Doar asta a fost dresat slugoiul: sa verse vidanja pe aici. Si pe unde i se mai permite,

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, tu silabiseste ge4pulimedia, hadevarul, hotziniusi, uitate la UM digi, protevea… alea sunt pentru redusi. Acolo sunt laudate dozele, restrictiile, rachetii neonazisti, acolo nu exista diversitate de opinii si stiri. Acolo sunt numai stiri ”progresiste” si ”corecte” politic.

Raoke
1 an în urmă

Boschearului deviant vilighei din ramura pederastilor, nu-i convine faptul ca presa scrie despre orice. Redusul waxerist ar vrea cenzura, restrictii. Aia este, cand esti batjocorit de soarta, nu ai idee cum functioneaza democratia, ce inseamna libertatea presei.

1 an în urmă

[…] La ultima conferință de presă, Marian Mitran, președintele FC Brașov, a susținut că a fost „tocat” de MyTEX: „De când am venit, aţi dat în mine. Toate s-au rezolvat. Toate problemele pe care le-aţi imputat. Că nu plătim salariile, că nu facem… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare