Sport

Ce i se reproșează președintelui de la FC Brașov

Ce i se reproșează președintelui de la FC Brașov.

La ultima conferință de presă, Marian Mitran, președintele FC Brașov, a susținut că a fost „tocat” de MyTEX: „De când am venit, aţi dat în mine. Toate s-au rezolvat. Toate problemele pe care le-aţi imputat. Că nu plătim salariile, că nu facem aia, că nu facem aia… Salariile s-au luat, fotbal jucăm. Ați fost informaţi greşit”. Toate declarațiile sale, AICI.

Mai multe persoane ce au avut sau au legătură cu FC Brașov au ținut să-l contrazică pe președintele care zice că nu și-ar fi scris demisia: „Cum de a zis că «salariile s-au luat». Cum rămâne cu cele de pe lunile iulie și august 2022? Și acum sunt restante”.

În plus, jucătorii au contracte de două ori mai mari ca în sezonul trecut. Sunt și salarii de 4-5.000 de euro/lună, iar echipa FC Brașov ocupă locul 10 în Liga 2. „Dacă omul a zis, «fotbal jucăm»…”.

În mandatul lui Marian Mitran au fost aduși destui fotbaliști care n-au confirmat: atacantul Yanis Mbombo, prezentat ca fiind de „Liga Campionilor”, Joao de Amorim, Zvonimir Mikulic, Sorsa, chiar și Jovanovic, acum pe picior de plecare. Pentru toți s-au cheltuit mulți bani. Răspunde cineva pentru aceste transferuri ratate?

Ce i se reproșează președintelui FC Brașov.

Acum, e la un pas să semneze fundașul francez Bradley Diallo, cu 3 ani mai tânăr decât atacantul Ștefan Blănaru (35 de ani). Sunt transferuri pentru viitorul grupării.

În plus, au apărut și litigii cu unii dintre impresarii jucătorilor, care solicită comisioane neonorate. Dar, nu-i așa, comisiile FRF sunt obișnuite cu spețele „galben-negre”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov – înaintea primului meci din 2023. […]

1 an în urmă

[…] belgian Yanis Mbombo, prezentat cu surle și trâmbițe de președintele Marian Mitran – „fotbalist de Liga Campionilor” -, și-a reziliat contractul cu FC […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare