Sport

Pleacă Marian Mitran de la FC Brașov? Ce ofertă ar avea

Pleacă Marian Mitran de la FC Brașov?

Din informațiile noastre, Marian Mitran ar dori să meargă la Ceahlăul Piatra Neamț, tot ca președinte de club. Ar avea posibilitatea să lucreze acolo cu antrenorul Cristi Pustai, având obiectivul de a promova gruparea nemțeană în Liga 2.

Zvonurile cu „transferul” lui Mitran de la președinția FC Brașov par credibile, după ce Bogdan Petric a fost numit de Allen Coliban manager general la clubul finanțat „en-gros” de Primărie – DETALII, AICI.

În cazul în care nu s-ar duce acum la Piatra Neamț, Mitran ar face-o din vară, după ce-și va încheia angajamentul avut la FC Brașov.

Pleacă Marian Mitran de la FC Brașov?

Despre Pășcăluță și Dan Spătaru

Altfel, FC Brașov îl are în probe pe mijlocașul defensiv Cristian Pășcăluță, internațional U17 al Republicii Moldova. Născut în 8.09.2005, acesta este evaluat pe site-ul de specialitate Transfermarkt la 50.000 de euro. Dan Alexa l-a văzut la câteva antrenamente, plăcându-i ceea ce a arătat Pășcăluță (foto, mai jos).

Pleacă Marian Mitran de la FC Brașov? | MyTex.ro
Pleacă Marian Mitran de la FC Brașov? Ce ofertă ar avea 4

„Are ABC-ul fotbalului”, a spus „Chirurgul” despre juniorul din Moldova. Prin urmare, sunt șanse mari ca Pășcăluță să fie legitimat la FC Brașov. El a trecut și pe la academia celor de la Lokomotiv Moscova.

De asemenea, am aflat că Dan Spătaru va reveni, probabil, la finele stagiunii la Kids Tâmpa. Asta pentru că îi va expira împrumutul la FC Brașov și sunt șanse mici ca șefii „galben-negri” să achite suma de 100.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: FC Brașov vrea să transfere veterani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ce am aflat, președintele Marian Mitran și-ar fi scris demisia de la FC Brașov – Detalii, AICI. El s-ar afla, acum, într-un preaviz de 45 de zile. Ar fi invocat motive familiale pentru decizia […]

1 an în urmă

[…] ştiu de unde au apărut acele informaţii. Că aş pleca la Ceahlăul. E adevărat că de Sărbători am fost la Piatra Neamţ, acolo […]

1 an în urmă

[…] calcul oferta de a deveni președinte al grupării nemțene, în caz de promovare – Detalii, AICI. Este știută povestea cu demisia sa de la FC Brașov și apoi cu reîncadrarea sa pe post, cu un […]

10 luni în urmă

[…] cum v-am anunțat încă din iarnă – Detalii, AICI, foarte probabil că Marian Mitran va pleca de la FC Brașov cât de curând. Președintele […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare