Sport

Oficialii FC Braşov s-au răzgândit. „Suntem FC Braşov, continuatoarea clubului care a activat în Liga 1. Dacă FIFA decide că trebuie să plătim către aceşti jucători, o vom face”

Oficialii FC Braşov s-au răzgândit. Schimbare de situaţie la FC Braşov. Preşedintele Marin Mitran a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că echipa pe care o conduce este FC Braşov, continuatoarea clubului care a activat în Liga 1. Totodată, Mitran a anunţat că „dacă FIFA decide că trebuie să plătim către aceşti jucători (Bruno Madeira, Serginho, Diogo Santos, Ricardo Machado, Adnan Aganovic şi Mislav Leko – n.r.), o vom face”.

Oficialii FC Braşov s-au răzgândit. Asta după ce MyTEX a dezvăluit că FC Braşov i-a notificat pe respectivii jucători şi le-a transmis că acest club are ca obiectiv revigorarea activităţii fotbalistice din Braşov. Nu de a continua activitatea unui anumit club de fotbal.

„Noi am primit respectiva notificare şi am transmis-o avocaţilor. Aşteptăm răspunsurile lor. Noi nu am trimis nici o notificare către jucătorii respectivi. Dacă avocaţii noştri au trimis ceva, au trimis către avocaţii jucătorilor. Nu pot să vorbesc despre ce e la Rapid. Apoi, noi abia am primit notificarea în luna decembrie 2022. Nu pot să spun nimic concret. Avocaţii lucrează. Sunt proceduri. Nu pot să ştiu de pe o zi pe alta cum atacăm cazul. Dacă nu mă înşel, e vorba despre o sută şi ceva de mii de euro. Sunt 4 jucători (n.r. – nici măcar numărul jucătorilor care îşi cer drepturile nu este cunoscut de preşedintele FC Braşov). Noi suntem FC Braşov. Considerăm că suntem continuatoarea clubului care a activat în Liga 1. Dacă FIFA decide că trebuie să plătim către aceşti jucători, o vom face. Până acolo e drum lung. Sunt avocaţi, sunt termene. Avocaţii noştri lucrează şi avem încredere în ei”, a declarat Mitran în conferinţa de presă de astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Mitran, mesaj clar pentru Bogdan Petric. Marin Mitran, preşedintele FC Braşov, a negat că ar fi fost tentat să plece la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a […]

1 an în urmă

[…] FC Brașov – început de an cu o victorie. […]

1 an în urmă

[…] Din informațiile noastre, FC Brașov începe să (re)devină „cunoscută” pe la forul fotbalului mondial. Am aflat că foști jucători „stegari”, croați și portughezi, din perioada în care falimentara FC Brașov era patronată de Ioan Neculaie au depus plângeri la… Citeşte mai mult »

Back to top button