Sport

Debut la 16 ani cu Sepsi Sf. Gheorghe în Superligă / Laszlo Dioszegi a vorbit iar de prime

Debut la 16 ani cu Sepsi Sf. Gheorghe în Superligă.

Este vorba de Batzula Hunor (foto, în dreapta), care a jucat pentru gruparea covăsneană în victoria obținută în deplasare, 4-1, la Farul Constanța. Pentru Sepsi au marcat Pavol Safranko (3) și Cosmin Matei.

Antrenorul Bernd Storck l-a debutat în Superligă și pe Kocsis Norbert (foto, în stânga), în vârstă de 19 ani.

Cu această victorie, Sepsi Sf. Gheorghe a urcat pe locul 5 în Superligă, cu 31 de puncte. Rapidul este, momentan, pe locul 6, cu 29 de puncte, dar are un meci mai puțin disputat.

Debut la 16 ani cu Sepsi Sf. Gheorghe în Superligă

După această victorie a covăsnenilor care l-a enervat la culme pe Gică Hagi, Laszlo Dioszegi, șeful lui Sepsi, a declarat: „Am fost atât de bucuros că am zis că jucătorii merită să primească primă dublă. Și în minutul 85 au luptat ca la 0-0. Fiecare victorie este 900 de euro. Am arătat că nu am intrat în play-off să fim ciuca bătăilor”.

În primele două meciuri, dacă nu ar fi fost greșelile de arbitraj, am fi fost pe locul trei sau patru. Au fost greșeli, dar dacă aveam încă patru puncte, poate eram altfel acum. Fotbaliștii joacă pentru prime, pentru clubSafranko termină contractul, dar i-am spus că trebuie să stăm de vorbă cu toți jucătorii și să încercăm să prelungim. Eu vreau să le prelungim contractele tuturor jucătorilor. Noi vrem să rămână această echipă și pe viitor. Avem un lot foarte subțire, Acum am avut doar cinci jucători pe bancă”, a mai spus Dioszegi, la Prima Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare