Sport

„Fotbalul din Brașov este politizat la maximum” – susține Paul Enache

„Fotbalul din Brașov este politizat la maximum”.

Cunoscutul Paul Enache, fost antrenor și conducător de club cu experiență, regretă nivelul la care a ajuns fotbalul brașovean, „jos de tot”.

Referitor la „new” FC Brașov, Paul Enache s-a arătat uimit de faptul că Primăria a „pompat” circa două milioane de euro în sezonul actual, iar echipa n-a reușit să „prindă” play-off-ul Ligii 2.

„E ușor să cheltuiești banii contribuabililor și să nu te tragă nimeni la răspundere”

„Fotbalul din Brașov este politizat la maximum. La conducerea FC Brașov au fost aduși oameni care n-au nici o tangență cu această activitate. E ușor să cheltuiești banii contribuabililor și să nu te tragă nimeni la răspundere”, a pus Paul Enache degetul pe rană.

El s-a arătat intrigat de faptul că mai-marii Primăriei n-au dorit să numească brașoveni la conducerea administrativă a grupării „galben-negre”, unde președinte este Marian Mitran, iar manager general, Bogdan Petric: „Nici la nivelul băncii tehnice nu s-a «găsit» un brașovean pentru funcția de antrenor principal. Este păcat. De-asta nici nu vin suporteri la meciuri, întrucât nu se identifică cu acest club”.

În continuare, Paul Enache i-a taxat pe conducătorii de la FC Brașov, spunând că „preferă să aducă jucători de prin alte părți, cu comisioanele aferente”, în loc să-și îndrepte atenția către vârfurile de la formațiile din județ: „Nu s-a făcut nici o selecție pe categorii de vârstă, începând de la 16 ani. Nu există un program de instruire profesionist, cum se practică în străinătate”.

„Stadionul «Tineretului» este un dezastru”

Apoi, Paul Enache a punctat că nu se poate face performanță fără o infrastructură pe măsură: „Stadionul «Tineretului» este un dezastru. În ciuda promisiunilor de mai bine de un deceniu, că se va construi o arenă modernă, nu s-a realizat nimic. Sunt, se pare, alte jocuri, nu să se ridice o bază sportivă destinată fotbalului la Brașov, cum sunt destule exemple prin țară”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov a călcat Ripensia în picioare. Fotbaliștii „galben-negri” au învins astăzi la Timișoara, în etapa a 5-a, cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Dan Spătaru, Sorsa și Angelov. […]

9 luni în urmă

[…] câteva luni, Paul Enache a relatat pentru MyTex aceleași lucruri – Detalii, AICI. Cam aceeași opinie o are și fostul arbitru internațional Marius Beudeanu – Detalii, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare