Sport

CE ȘOCURI ÎN LIGA 1! Fost jucător la Tractorul Brașov, antrenor la Dinamo?! / Cine preia banca tehnică a Craiovei?!

 

La FC Dinamo, așa cum a informat Digi Sport, astăzi este ziua marilor schimbări. Au plecat antrenorul Dușan Uhrin, managerul general Florin Prunea și directorul sportiv Ionel Dănciulescu.

Favorit să preia banca tehnică a „câinilor” este Florin Bratu, ex-atacant care a evoluat la începutul carierei sale și la FC Tractorul Brașov, sub conducerea lui Paul Enache. A mai evoluat și la Rapid București, și la Dinamo București, grupare la care a mai activat o dată și ca antrenor principal.

Apoi, Universitatea Craiova a anunțat astăzi că s-a despărțit pe cale amiabilă de antrenorul Victor Pițurcă. Acesta ar avea două oferte interesante, conform gsp.ro: de a deveni selecționerul Omanului sau de a prelua echipa FC Pyramids, din prima ligă egipteană.

În pole-position să fie numit antrenor în Bănie se află fostul selecționer Cosmin Contra. Și italianul Cristiano Bergodi, fost la FC Voluntari, este o variantă luată în calcul.

Pe de altă parte, la CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu și-a prelungit astăzi contractul până în 2022.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare