Sport

Ce l-a enervat pe Dioszegi – „Nu suntem la grădiniță”

Ce l-a enervat pe Dioszegi.

Laszlo Dioszegi, șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe, a fost iritat de ofera primită de la Neftchi Baku, echipa azeră antrenată de Adrian Mutu, pentru transferul fundașului central maghiar Mark Tamas.

Ce l-a enervat pe Dioszegi

„Tamas vrea să plece în străinătate. Toată ziua vine pe capul nostr. Am primit o ofertă chiar de la echipa lui Adrian Mutu – 100.000 de euro, o sumă ridicolă. El nici nu vrea să rămână aici, de două zile ne chinuim cu el, nu vrea să facă antrenamente. A scăzut foarte mult în ochii mei. Dacă fiecare jucător care vrea să plece îl lăsăm ce o să facem? Băgăm juniorii? Nu suntem la grădiniță. O să ne gândim foarte bine ce facem, dar nu se poate ca fiecare jucător să facă de capul lui. Fiecare fotbalist are o clauză. El are 200.000 sau 300.000 de euro. Dacă cineva dă suma asta, Tamas e liber să plece. Am primit 10.000 de euro din partea unei echipe din Polonia, chiar am început să râdem. Cu el lucrurile nu sunt în regulă”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform iamsport.

Sepsi Sf. Gheorghe, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, a remizat, 0-0, în Giulești, cu Rapidul, în prima etapă a Superligii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Enclava, enclava dar cand interesele o cer sunt buni oameni si din alte judete, alte tari…

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare