Sport

BRAȘOV. Handbalistele de la Corona se reunesc. Ce noutăți vor fi la primul antrenament

 

Handbalistele de la Corona Brașov se vor reuni mâine dimineață, antrenorii Ion Crăciun, Marius Novanc și Gică Anton urmând să conducă o primă ședință de pregătire, care va avea loc pe Stadionul „Carpați”. Marius Novanc va fi, pe lângă antrenor secund, și preparator fizic.

În ceea ce privește noutățile, acestea sunt puține. Echipa noastră a pierdut câteva jucătoare, cele mai importante fiind Laura Chiper și Bianca Tiron. La capitolul veniri, Corona le-a transferat pe Cristina Laslo, conducătorul de joc al Naționalei României, și pe Ivona Pavicevic, componentă a Naționalei Muntenegrului. Ambele vin de la Buducnost.

Totodată, sunt șanse ca sub Tâmpa să ajungă și Bianca Bazaliu. Rămâne de văzut dacă la Corona vor mai veni și alte straniere. 

Pavicecvic va ajunge doar mâine seară în Brașov, astfel că va lipsi de la reunire. Nu va fi prezentă nici Eliza Buceschi, care este la Tg. Mureș, pentru recuperare.

La finalul săptămânii, handbalistele vor pleca într-un cantonament de zece zile la Lăzarea, în Harghita, unde, pe lângă antrenamentele fizice, jucătoarele vor avea la dispoziție și o sală pentru sedințe cu mingea.

Apoi, echipa noastră se va antrena la Brașov și va avea mai multe meciuri amicale.

În perioada 2-3 august, Corona Braşov va fi prezentă la un turneu amical la Rm. Vâlcea, alături de echipa gazdă, SCM Craiova şi HC Zalău. Apoi, Corona va participa la Cupa Craiovei, alături de Gloria Bistriţa, CSM Slatina şi echipa gazdă, SCM Craiova. Va urma, tot în luna august, un turneu la Braşov, adversarele nefiind încă stabilite.

În fine, este posibil ca perioada de pregătire să se încheie cu un turneu în Croaţia, organizat de Podravka Koprivnica.

Sezonul 2019-2020 al Ligii Naţionale va începe pe 31 august.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare