Sport

Simona Halep și-a confirmat prezența

Simona Halep și-a confirmat prezența

Simona Halep a jucat ultima oară pe zgură în urmă cu aproape doi ani, dar fosta lideră mondială se va întoarce pe suprafața ei favorită la Trofeul Clarins, turneu „WTA 125” care se va disputa la Paris (13-19 mai).
Tennisactu a anunțat la finalul lunii aprilie că Simona a primit un wild card pentru Trofeul Clarins, iar numele sportivei din Constanța apare acum pe site-ul oficial al competiției.

La turneul de la Paris vor fi prezente și Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, dar și opt jucătoare din Top 50 WTA: Emma Navarro, Katie Boulter, Leylah Fernandez, Yue Yuan, Sloane Stephens, Katerina Siniakova, Clara Burel și Diane Parry.
Trofeul Clarins se va disputa în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.000 de euro. Campioana en-titre este Diane Parry.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare