Sport

Edi Iordănescu – atras cu un salariu colosal / Va părăsi selecționata României după Euro 2024?

Edi Iordănescu – atras cu un salariu colosal.

Selecționerul reprezentativei de fotbal a României nu și-a prelungit contractul cu FRF, scadent după Euro 2024. Asta și pentru că are destule oferte pe masă, iar salariul oferit de Răzvan Burleanu, șeful de la Casa Fotbalului, nu-l satisface.

Edi Iordănescu – atras cu un salariu colosal

Conform Fanatik.ro, ultimul club care se intersează de serviciile lui Edi Iordănescu este Al-Ahli Jeddah, din Arabia Saudită, aflat în prezent pe locul 3 în clasament, după Al-Hilal și Al-Nassr, ambele din Riyadh.

El ar urma să-l înlocuiască pe germanul Matthias Jaissle, în vârstă de 36 de ani, fost la Red Bull Salzburg, de care șefii grupării sunt nemulțumiți, mai ales că i-a avut în lot, printre alții, pe Firminho, Mahrez sau Kessie.

Pentru a accepta, cei de la Al-Ahli Jeddah i-au transmis lui Edi Iordănescu faptul că-i vor da un salariu stagional de 5 milioane de dolari.

În prezent, în prima ligă din Arabia Saudită activează un singur antrenor român, Cosmin Contra, la Damac. Până de curând a fost și Laurențiu Reghecampf, la Al-Tai, dar a fost demis, din cauza rezultatelor nesatisăfăctoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare