112

Cadavrul unui tânăr, descoperit într-un autoturism parcat

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit, azi-noapte, într-un autoturism parcat în Pitești, județul Argeș. Potrivit presei centrale, mașina era parcată în apropierea locului de muncă al bărbatului.


Potrivit IPJ Argeș, „polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani”.


Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că bărbatul în cauză a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă.


„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, au explicat anchetatorii.
Cauza decesului tânărului va fi stabilită în urma unei autopsii medico-legale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button