Sport

BRAȘOV. „COPILUL TRICOLOR” al FRF, fiul unei mari handbaliste! Detalii…

  • bradeanu_4.jpg
 

Puștiul pictat pe față în culorile steagului României, prezent pe „National Arena” la meciul susținut de România cu Norvegia în preliminariile Euro 2020 și care și-a încurajat frenetic favoriții a devenit „COPILUL TRICOLOR”, poza cu el fiind coperta Revistei FRF-Raport de Joc (foto 1).

Federația Română de Fotbal, prin liveblogul FORZA TRICOLORII și pe contul său de Facebook a lansat o provocare, aceea de a fi găsit copilul, pentru ca jucătorii antrenați de Cosmin Contra să-i facă o frumoasă surpriză, respectiv să primească un tricou al Naționalei cu autografele tuturor jucătorilor, plus invitații la meciul cu Suedia de vineri, pentru el și familia lui.

Ulterior, a apărut și o primă pistă, anume că puștiul ar fi din Brașov, el venind la meci împreună cu grupa de juniori a clubului unde este legitimat.

Au urmat verificările și așa s-a ajuns la antrenorul Radu Turdean, de la Junior Club din Brașov, care le-a transmis federalilor după ce a văzut poza: „N-o să mă credeți! Da, e de la noi. Dar să știți că e fiu de campioană! E fiul Aureliei Brădeanu!”.

Este vorba de David Brădeanu, fiul fostei mari handbaliste Aurelia „Mika” Brădeanu, câștigătoare de Liga Campionilor și medaliată cu argint și bronz la Mondiale cu echipa națională! Se știe, ea a jucat pe final de carieră la Corona Brașov, acum fiind stabilită în orașul de la poalele Tâmpei.

La auzul veștii, Aurelia Brădeanu a reacționat potrivit frf.ro: „Vai de mine, ce bucuros o să fie David! Nu îmi vine să cred! Să le spuneți băieților să fie puternici vineri, să simtă că o țară întreagă îi ajută să învingă! Avem toată încrederea în ei. Și vă mulțumim!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare