Economic

Conac de vânzare la 65 km de Brașov / Care este prețul

Conac de vânzare la 65 km de Brașov.

În Băţanii Mici, sat aflat între Băţanii Mari şi Herculian, în depresiunea Baraoltului (județul Covasna), se află conacul care i-a aparținut fiicei lui Elek Benedek, publicist, scriitor, educator, creator al literaturii maghiare pentru copii și culegător de folclor secuiesc – una din figurile marcante ale vieții culturale transilvănene ale sfârșitului de secol XIX și începutului de secol XX. Este o clădire elegantă și solidă, bine întreținută, cu parter înalt și gard în ton cu piatra de pe proprietate.

Conac de vânzare la 65 km de Brașov | MyTex.ro
Conac de vânzare la 65 km de Brașov / Care este prețul 10

Conac de vânzare la 65 km de Brașov

Conacul este renovat de unul din cei mai importanți restauratori din România, este complet funcțional, mobilat și utilat cu bun gust și păstrând caracterul clădirii. Domeniul conacului are 4.691 mp, cu o grădină frumos amenajată cu piatră și plante ornamentale, iar separat există o clădire anexă de 83 mp. În interior camerele sunt spațioase și luminoase, ceea ce impresionează fiind biblioteca imensă.

Potrivit Sotheby’s Romania, conacul, aflat la o distanță de 65 kilometri de Brașov, este scos la vânzare cu prețul de 450.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button