Sport

CORONA BRAȘOV. Alexandru Dedu a recunoscut că ia 5.000 de euro/lună, dar…

  • deducoliban.png
 

Alexandru Dedu a ținut astăzi prima sa conferință de presă ca manager general sportiv la Corona Brașov, avându-l alături pe primarul Allen Coliban.

El a ținut să amintească faptul că este un „manager bun”, recunoscând ceea ce www.mytex.ro a anunțat de mai multă vreme, anume că beneficiază de un salariu lunar de 5.000 de euro, pe un contract de activitate sportivă.

Alexandru Dedu a spus că nu a fost interesat de postul de director al CSM Corona Brașov (remunerat cu maximum 7.000 de lei lunar), pentru că el este specialist pe parte sportivă, mai puțin administrativă… 

Fostul șef al FRH a relatat că e o anomalie să câștige ca manager general sportiv mai mult decât șeful său pe linie ierarhică, directorul de la CSM Corona, dar că lucrul acesta se practică în România. Inițial a punctat că sunt sportivi la gruparea susținută din bani publici de către Primăria Brașov care au contracte mai mari decât el, însă apoi a revenit, nuanțându-și afirmația cu… „poate în viitor”.

Apoi, Dedu a zis că el va demisiona, dacă va interveni factorul politic în activitatea sa, ca și în cazul în care vor fi disensiuni cu directorul „uns” la CSM Corona.

De asemenea, s-a anunțat înființarea de noi secții la Corona Brașov, de volei masculin și feminin, baschet masculin (cu promovare imediată în primele ligi din țară), de gimnastică, tenis de masă, lupte și tir.

Posibil tot cu contracte pe activitate sportivă, „ajutoarele” lui Dedu la CSM Corona vor fi Iulian Stamate – manager pentru sporturile de vară – și Bogdan Pelin – manager pentru sporturile de iarnă.

În ceea ce privește echipa de handbal feminin senioare, ce a ratat iar promovarea în Liga Națională, Dedu a subliniat că „s-au făcut greșeli”, însă nu știe care au fost acestea, pentru că abia a venit la club, iar primarul Allen Coliban a relevat că nu s-a implicat în menținerea antrenorului Alin Bondar și a șefului de secție Mircea Cucuian, fapt care – se știe – a determinat demisia fostului director Radu Miclăuș, așa cum a relatat acesta în „aventurile” găzduite în serie de www.mytex.ro.

Referitor la hochei, Alexandru Dedu a spus că echipa Coronei trebuie să ocupe locurile 1-2 în campionatul intern, în prezent nefiind sigură participarea în Erste Liga: „Asta depinde ce va hotărî FRHG”.

„Brașovul ocupă locul 22 la nivel național în ceea ce privește sportul, iar asta nu e OK, pentru că este un județ premium”, a mai subliniat Dedu.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] că primește 5.000 de euro pe lună, având contract pe activitate sportivă – vezi AICI). De asemenea, potrivit lui Cătălin Anton, mulți de acolo sunt plătiți pentru activități pe […]

Back to top button