Expres

Amenzi de aproape 40.000 de lei în zona Târgului de Crăciun din Brașov

Poliția Locală Brașov a dat amenzi de 40.000 de lei în urma controalelor din zona Târgului de Crăciun din Brașov. Amintim că Târgul de Crăciun a fost deschis pe 30 noiembrie, când s-au aprins și luminițele festive din Brașov.

Amenzi de aproape 40.000 de lei în zona Târgului de Crăciun…

„La nivelul Poliției Locale Brașov, a fost întocmit un plan de verificare și măsuri în ceea ce privește activitatea desfășurată în cadrul Tărgului de Crăciun organizat în Municipiul Brașov. Și în perioada următoare, polițiștii locali cu atribuții în domeniu vor continua să verifice modul în care se desfășoară această activitate și să ia măsurile legale care se impun, în urma celor constatate.
Până în prezent, în aria de desfășurare a Târgului de Crăciun și străzile adiacente, polițiștii locali au aplicat 68 de sancțiuni, în cuantum de 38.640 lei, pentru încălcarea prevederilor H.C.L. nr. 201/2006R, H.C.L. nr. 243/ 2005R, H.C.L. nr. 251/ 2005R, Legii nr. 61/ 1991R, O.G. nr. 99/ 2000R și O.U.G. nr. 195/ 2002R. Situația este și va fi monitorizată pe întreaga perioadă de desfășurare a Târgului de Crăciun, iar în cazul în care se vor constata încălcări ale prevederilor actelor normative, se vor lua măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Oana Mădălina Ion.

Concret, s-au dat amenzi pentru: comerț ambulant, acces interzis, desfășurarea de activități fără autorizație de funcționare, vânzarea de produse fără a deține calitatea de agent economic, lipsă Permis de Liberă Trecere, apelare la mila publicului (cerșit).

Vezi și:

Pomul de Crăciun din Brașov – inclus într-un top european

S-au aprins luminițele de Crăciun, în Brașov (foto). Piața Sfatului, plină până la refuz


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button