Turism

Pomul de Crăciun din Brașov – inclus într-un top european

Pomul de Crăciun din Brașov

Anul acesta, bradul amplasat în Piața Sfatului din Brașov cu prilejul sărbătorilor de iarnă a fost inclus de European Best Destinations într-un clasament al celor mai frumoși 25 pomi de Crăciun din Europa. Bradul brașovean a fost poziționat de cunoscutul site de turism pe poziția a 21-a. Pe primele trei locuri se situează pomii de Crăciun din Varșovia, Londra și Viena. De remarcat că bradul de Crăciun din Piața Sfatului este situat înaintea celor din Paris (22), München (24) sau Monte Carlo (25).

Despre Brașov, sursa citată a subliniat că „este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Are una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun, cu brad de Crăciun. Atât tinerilor, cât și bătrânilor le place. Vino să descoperi magia Crăciunului la Brașov, în Transilvania. Bucurați-vă de o excursie la Castelul lui Dracula. Acesta este catalogat printre cele mai frumoase castele din Europa”.

Cei care au făcut ierarhia celor mai frumoși brazi de Crăciun din Europa au precizat: „Pomii de iarnă simbolizează sărbătorile de Crăciun cu cabanele lor, vinul fiert, produsele de patiserie. Toți sunt mândri de bradul lor”.

Pomul de Crăciun din Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Pomul de Crăciun din Brașov – inclus într-un top european […]

Back to top button