Dosare

Update. Sebastian Ghiţă, după audierea la DIICOT: „Procurorii mi-au cerut anumite informaţii”

 

Deputatul Sebastian Ghiţă a afirmat, în această seară, după audierea de la DIICOT, că procurorii i-au cerut anumite informaţii referitoare la cazul „Black Cube”, iar în perioada următoare le va da.

„Orice lucru important în acest caz l-am spus procurorilor. Nu mi se pare că atacarea instituţiilor statului român e o chestiune permisă. Săptămâna trecută am fost citat. Nu ştiu dacă am ajutat, informaţiile de care m-au întrebat, le-am spus corect şi sincer”, a afirmat parlamentarul.

În acelaşi context, Sebastian Ghiţă a spus că Laura Codruţa Kovesi a fost principala ţintă a celor de la „Black Cube”. „Singurul lucru pe care îl face DIICOT în legătură cu «Black Cube» este verificarea adreselor de e-mail pe care cei de la «Black Cube» le-au spart şi au aflat date secrete, chestiuni secrete ale doamnei Kovesi”, a afirmat deputatul.

Reamintim că, în această după-amiază, Sebastian Ghiţă a fost audiat în calitate de martor în dosarul „Black Cube”, care avea drept obiectiv spionarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Citiţi şi:

Deputatul Sebastian Ghiţă, audiat la DIICOT în dosarul „Black Cube”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button