Dosare

Tiberiu Urdăreanu a povestit cum i-ar fi cerut șpagă fostul ministru brașovean al Energiei, Constantin Niță

  • Inca-un-VIP-scapa-de-condamnare--Procesul-fostului-ministru-
 

Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, a relatat ieri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, cum fostul ministru al Energiei, Constantin Niță, i-a cerut în 2012 o șpagă de 5% din contractul pentru semaforizarea Iașiului, peste mita de 10% solicitată de fostul edil al municipiului, Gheorghe Nichita.

Declarația sa a fost redată de ziare.com.
Tiberiu Urdăreanu a fost audiat ca martor în procesul în care pe Niță fusese condamnat de ÎCCJ la 4 ani și 4 luni de închisoare.

Condamnarea era definitivă, dar a fost anulată de Curtea Constituțională, pentru compunerea nelegală a completurilor de 3 judecători, care n-ar fi ținut seama de specializarea magistraților în judecarea cazurilor de corupție.

În acest context, a fost reaudiat la termenul de luni patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, care a relatat cum Constantin Niță și Gheorghe Nichita i-au cerut bani în 2012 pentru a obține un contract cu Primăria Iași privind implementarea unui sistem de management al traficului în municipiu.

Declarația poate fi citită AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare