Dosare

Părinții violatorilor din Vaslui au încercat o înțelegere cu victima la notar

 

Părinții a doi dintre cei șapte violatori din Vaslui, care au siluit cât se poate de brutal, pe un câmp, toamna trecută, o adolescentă, ar fi încercat să ajungă la o înțelegere cu victima, ducând-o cu forța la un notar, probabil să-i ofere bani în schimbul retragerii plângerii penale.   

Notarul public Marieta Ioniți a declarat azi, citată de Agerpres, că a refuzat o mediere încercată de doi dintre părinții celor șapte violatori din Văleni și victimă, pe motiv că fata venise fără a fi însoțită de părinți sau de avocat. Părinții tinerilor au așteptat fata să iasă de la școală și au dus-o la notar.

„Au încercat să vină să facă o înțelegere, probabil contra cost. Fiind pusă în fața unei situații cu o persoană vulnerabilă, fără părinți, fără avocați, am considerat că nu este cazul. Fata nu avea discernământul necesar pentru astfel de înțelegeri. Ca om, am fost șocată când am auzit despre faptă, dar nu m-am gândit că acest caz va lua o asemenea amploare. Părinții tinerilor au plecat nemulțumiți de la notar, deoarece ținta lor era să ajungă la o înțelegere cu victima. Le-am spus să ia legătura cu avocații și să-și rezolve aceste chestiuni pe cale juridică”, a declarat notarul Marieta Ioniți.

Avocata fetei, Mioara Donosă, a apreciat profesionalismul notarului care a refuzat medierea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button