Dosare

BRAȘOV. Audierea martorilor, aproape de final, în dosarul „Skoda” al lui Scripcaru

 

Magistrații de la Curtea de Apel Prahova au stabilit un nou termen, în dosarul „Skoda” al fostului primar al Brașovului, George Scripcaru și al fostului director RATBV, Cristian Radu. Instanța a amânat cauza joi, 4 februarie și a acordat termen la data de 17 martie, având în vederea citării şi audierii a ultimilor doi martori încuviinţaţi. „În ceea ce priveşte cerere de probe formulată în cauză la acest termen de judecată, având nevoie de timp pentru a delibera, amână pronun?area la data de 9 februarie 2021”, se menționează pe site-ul Curții de Apel Ploiești, fără a se preciza despre ce probe este vorba și cine a formulat cererea.

Cât privește dosarul de șantaj în care sunt inculpați Scripcaru și actualul director RATBV, George Cornea, înregistrat la Tribunalul Covasna, încă nu s-a stabilit termen de judecată care să fie afișat pe site-ul instanței.

În dosarul „Farmacia”, în care George Scripcaru şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov – Aristotel Căncescu au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie, s-a înregistrat o amânare, în acest an, respectiv pe 20 ianuarie, când a fost stabilit nou termen la data de 17 februarie, în vederea continuării cercetării judecătorești.

VEZI ȘI:

BRAȘOV. Dosarele „Farmacia” și „Skoda” continuă și în 2021

BRAŞOV. Veste bună sau rea pentru Scripcaru şi Căncescu?! Tribunalul Covasna a dat sentinţa în dosarul „Farmacia”!!!

BRAŞOV. De ce a fost achitat primarul George Scripcaru în Dosarul „Skoda”?! Iată MOTIVAREA Tribunalului

BRAȘOV. George Scripcaru, achitat după 10 amânări ale pronunțării, în Dosarul „Skoda”! UPDATE. Primarul a fost contactat telefonic și…

Update. BRAȘOV. Primarul Scripcaru, achitat în Dosarul „Tetkron” / Ce s-a decis pe latura civilă

Update. BRAȘOV. Primarul Scripcaru și toți ceilalți inculpați din dosarul „Tetkron”, ACHITAȚI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare