Locuri de muncă

Se caută directori în Brașov – la stat

Se caută directori în Brașov – la stat

Sunt disponibile destule posturi de bugetari în județul Brașov. Asta în ciuda „înghețării” decise de Guvernul României în vară.

Cele mai multe vacante sunt în sistemul de învățământ – pentru necalificați: muncitori, îngrijitori ori portari. Sunt, însă, și posturi disponibile destinate persoanelor cu studii superioare. De pildă, Universitatea „Transilvania” a scos la concurs posturi pentru cercetători, dar caută și un administrator de patrimoniu.

Se caută și șefi în sistemul medical. Spitalul de Copii a scos la concurs postul de director financiar-contabil. În schimb, Spitalul de Pneumoftiziologie a anunțat disponibil postul de director medical.

Sunt la căutare și notari pentru județul nostru.

Articole asemănătoare

Toate posturile disponibile, aici: http://posturi.gov.ro/judet/brasov/

Se caută directori în Brașov – la stat

Conform OUG 80/2022, Guvernul a înghețat angajările în sistemul public între 1 iulie 2022 și 31 decembrie 2022. Măsura ar fi fost luată pentru a se face economie la buget și a se putea finanța și categoriile vulnerabile.

O excepție privind suspendarea angajărilor se face în cazul posturilor unice de la stat, cele ale căror atribuții, prin conținutul și natura lor, ori responsabilității stabilite nu se regăsesc într-o altă componentă organizatorică sau se află în compartimentele în care există numai posturi vacante, unde se vor putea organiza, punctual, concursuri sau examene de angajare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ia uitați ce angajează ciuma roșie la A.N.R.E. Adică la ăia care ar trebui să aibe grijă ca dobitoacele mioritice să nu plătească cel mai scump curent din Ioropa: ”Fotomodelul Roxana Ilie, administratorul unei firme prin care PSD-ul lui Marcel Ciolacu… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

“dobitoacele mioritice”? Pai asa parere ai despre cei carora le faci capul mare cu propaganda putinista? Asa le ziceti voi rusnacii de la ferma de trolli, romanilor, “dobitoacele mioritice”?

Back to top button