Sport

FC Brașov – negocieri cu firme importante

FC Brașov – negocieri cu firme importante

Cum banii de la Primărie vin cu țârâita, dat fiind și „păienjenișul” birocratic, dar și alte nereguli, conducerea FC Brașov se chinuie să aducă bani din mediul privat. Președintele Marian Mitran promisese, în momentul numirii, că va veni cu sponsori care să asigure 40% din bugetul clubului. Acum, situația este delicată, întrucât nu s-au achitat salariile jucătorilor începând din luna iulie.

Așadar, au început discuții cu câteva companii importante din Brașov. Se vrea ca acestea să facă sponsorizări la clubul susținut într-o proporție covârșitoare din banii Municipalității. Una dintre firme ar fi Schaeffler Romania, potrivit surselor noastre.

Se știe, în sezonul trecut, salariul datorat de către FC Brașov antrenorului Ilie Stan a fost achitat de Bilka. În ceasul al 12-lea… Asta după ce speța a ajuns pe masa comisiilor de judecată de la FRF.

În altă ordine de idei, dacă mai vor să țintească un loc de play-off în Liga 2, Dan Alexa & Co. trebuie să câștige meciul cu Csikszereda de pe teren propriu. Partida se va disputa vineri, de la ora 16.00.

FC Brașov se află pe locul 14 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce ciucanii sunt pe 6 – 16 p. Lider este Unirea Dej (18 p), la egalitate cu Oțelul Galați, dar cu un punctaj superior.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov – negocieri cu firme importante […]

1 an în urmă

[…] FC Brașov – negocieri cu firme importante 11 octombrie 2022 […]

1 an în urmă

[…] că Horațiu Țepeș este cel ce a achitat datoria FC Brașov către antrenorul Ilie Stan, anul trecut, salvând gruparea „galben-neagră” de la o […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare