Locuri de muncă

ANAF angajează „en-gros”

ANAF angajează „en-gros”.

1.490 de posturi vacante, în toată țara, sunt scoase la concurs. Procesul de recrutare va fi demarat în prima parte a anului viitor.

„Avem acum vacante 1.490 de posturi de execuţie şi aş vrea ca la anul, începând chiar din primul trimestru, să le scoatem la concurs pe toate sau cât mai multe dintre acestea. Pentru a funcţiona eficient, ANAF are nevoie de o schemă de personal completă, mai ales că avem unele zone unde deficitele de oameni sunt destul de serioase şi afectează activitatea. Ocuparea posturilor vacante din teritoriu este un punct important al acestor planuri”, a declarat Lucian Heiuş, șeful ANAF, pentru Profit.ro.

ANAF angajează „en-gros”.

Conform sursei citate, angajările au avut loc în aparatul central, la regionala Bucureşti şi la direcţia de mari contribuabili (DGAMC).

În prezent, ANAF are în schemă un maxim de 22.244 posturi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ANAF a precizat în acest sens: […]

1 an în urmă

[…] schimbări importante pentru microîntreprinderi. Este vorba, în primul rând, despre noutăţi la impozitul pe venituri. Iată precizările oficiale ale […]

Back to top button