Locuri de muncă

Peste 1.600 locuri de muncă pentru Bursa de vineri

Peste 1.600 locuri de muncă pentru Bursa de vineri

Vineri, 14 octombrie, tinerii îşi pot găsi un loc de muncă la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov, care anunţă că vor fi prezenţi aproape 50 de angajatori, cu o ofertă cumulată de 1.628 locuri de muncă, astfel: 90 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare şi 1.538 locuri pentru persoane cu studii medii.

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diverse specializări), laborant chimist, arhitect, asistent medical generalist, marinar, timonier fluvial, şef mecanic fluvial, căpitan, manager departament dezvoltare produse etc., iar pentru studii medii: agent comercial, agent vânzări, ambalator manual, brutar, bucătar, coafor, confecţioner montator tâmplarie pvc, controlor calitate etc.

Participarea agenților economici este gratuită

„Informăm agenţii economici despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Articole asemănătoare

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subvențiile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj si stimularea ocupării forţei de muncă”, au transmis reprezentanţii AJOM Braşov.

Informaţii suplimentare despre acest eveniment se pot obţine la tel.0268/416.879, int. 113, iar formularul privind situaţia locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm.bv@anofm.gov.ro, maria.micu.bv@anofm.gov.ro cu menţiunea „bursa locurilor de muncă pentru absolventi”.

Peste 1.600 locuri de muncă pentru Bursa de vineri


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button