Dosare

Profesor universitar trimis în judecată pentru omor

  • bone.jpg
 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au decis ca Bone Ferenc, profesorul universitar din județul Bihor care, în luna mai, şi-a ucis iubita să fie trimis în judecată pentru omor. Decizia vine la patru luni de la crimă. Atunci, cadavrul femeii a fost găsit în spatele unei benzinării părăsite, pe un teren viran cu multă vegetație. Ca să nu fie observat, trupul neînsuflețit a fost acoperit cu mai mulți saci menajeri. Tânăra ucisă, Beata Molnar, avea 30 de ani și era asistent universitar, în Cluj-Napoca.

În luna mai, bărbatul și iubita sa au mers într-o mică excursie în localitatea bihoreană Aleșd. Cei doi s-au certat însă în mașină, iar criminalul a sugrumat-o din cauză că aceasta a refuzat să se căsătorească cu el. După ce a ucis-o, acesta a tranșat cadavrul și l-a ascuns într-o zonă greu accesibilă. Bone Ferenc a fost prins după aproape o săptămână. Părinții au alertat autoritățile după ce femeia nu s-a mai întors din excursie, iar polițiștii l-au dat în urmărire pe bărbat.
Criminalul are antecedente. Bone Ferenc a fost cadru didactic la o universitate din Cluj Napoca, însă a fost dat afară după ce și-a bătut una dintre iubite în plină stradă. După fapta comisă atunci, individul a fost condamnat la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare. Și alte foste iubite ale bărbatului au mărturisit că au fost cât pe ce să moară din cauza bătăilor primite de la el.

Sursa foto: ziardecluj.ro

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button