Cultură

BRAȘOV. „Saalfelder Vocalisten” cântă într-o biserică fortificată

 

O călătorie muzicală prin trei secole, de la maeştri clasici până la compozitori contemporani, vor oferi artiștii germani care cântă  astăzi, de la ora 18.00, în incinta Bisericii Evanghelice Fortificate din Vulcan. Este vorba despite un concert interpretat de „Saalfelder Vocalisten” din Germania.
Trupa este compusă dintr-un dublu quartet de bărbaţi din Thüringen / Germania, artişti care şi-au început formarea muzicală încă din copilărie. Istoria lor începe în anul 1987, vreme la care organizau primele concerte şi primele apariţii TV. În ultimii ani, germanii au publicat diferite compilaţii CD şi DVD, punctele culminante cuprinzând turneele din anul 2000 în SUA, din anul 2007 în Japonia şi din anul 2011 în Africa de Sud. Săptămâna aceasta sunt în Transilvania, un tărâm multicultural care se mândreşte şi cu o cultură germană de 800 de ani. Turneul îi aduce pe artişti în cinci localități diferite: Mediaş, Cund, Sighişoara, Vulcan, Cisnădioara şi Sibiu.
Concertul de la Vulcan va oferi o călătorie muzicală prin trei secole, de la maeştri clasici până la compozitori contemporani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button