Cultură

Harta emoțională a Brașovului, prezentată la Cinema Astra

Harta emoțională a Brașovului. Iubitorii orașului de la poalele Tâmpei sunt invitați să descopere „Harta emoțională a Brașovului”, construită din minidocumentare realizate de tinerii din urbe, o reprezentație teatrală și o expoziție de fotografie.
Evenimentul va avea loc astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 18.30, la Cinema Astra, și este cu acces gratuit, doar în baza rezervării locului, aici.

„Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului” este un proiect organizat de Docuart, finanțat din bugetul Municipiului Braşov.

Proiectul Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului își propune să se alăture inițiativelor care familiarizează publicul larg, preponderent brașovean, cu repere identitare subiective istorice și culturale ale evoluției Brașovului secolului XX, printr-o abordare specifică, curatoriată, multimedia și multidisciplinară. Proiectul urmărește consolidarea unor comunități interesate de apropierea, respectarea, păstrarea și valorificarea patrimoniului cultural și arhitectural de tip urban.

Prima ediție a proiectului se va desfășura în perioada 15 august – 30 octombrie 2022 și constă într-o serie de cursuri gratuite având ca temă filmul, teatrul și fotografia documentară, dedicate tinerilor cu vârste cuprinse între 14-22 de ani. Produsele atelierelor dedicate fiecăruia dintre producțiile de tip documentar, film, teatru sau fotografie, sunt prezentate publicului într-o serie de evenimente, care vor avea loc în Brașov în luna octombrie 2022 și online, pe be-brasov.docuart.ro, pe o perioadă nelimitată.

Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului are ca principal obiectiv prezentarea unor istorii locale interpretate de comunitatea tânără din oraș, printr-o abordare participativă și multidisciplinară, precum și crearea unei comunități interesate de păstrarea și valorificarea patrimoniului cultural și arhitectural local.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare