Dosare

HORROR. Ce criminal în serie!!!…

 

Un fost poliţist rus, care a fost deja condamnat la închisoare pe viaţă pentru că a ucis 22 de femei, a recunoscut astăzi că este vinovat pentru omorârea altor 56 de persoane.

Mărturisirea lui Mikhail Popkov a avut loc la Curtea Regională din Irkuţk (Siberia), individul declarând că le-a ucis pe cele 56 de femei în perioada 1992-2007, potrivit agenţiei Interfax.

Cu 78 de crime în total, Popkov este ucigaşul în serie nr. 1 din Rusia, conform rechizioriului el „având o nevoie patologică de a ucide”. Aşa cum a dezvăluit, pe 10 dintre victimele sale le-a şi violat.

Astfel, a fost condamnat pentru a doua oară la închisoare pe viaţă.

Conform anchetatorilor, Mikhail Popkov îşi omora victimele după ce le invita să facă „un tur de noapte” cu maşina Poliţiei pe când se afla în afara orelor de serviciu.

A fost arestat în 2012 la Vladivostok pe baza probelor ADN.

Între ucigaşii în serie ruşi, Andrei Tchikatilo a fost executat în 1994 pentru uciderea a 53 de adolescenţi şi copii în epoca sovietică. În 2007, Alexandre Pitchouchkine a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a omorât 48 de persoane la Moscova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button