Dosare

BRAŞOV. Fost consilier local, în conflict de interese

 

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a publicat astăzi o nouă listă cu foşti şi actuali aleşi locali, găsiţi în incompatibilitate şi conflict de interese.

Printre aceştia se numără şi Pipei Arpad, fost consilier local al comunei Jibert, județul Brașov. Potrivit informaţiilor prezentate de ANI, în calitate de consilier local, el a votat „Proiectul de hotărâre cu privire la diminuarea suprafeței de pășunat concesionat către Asociația Crescătorilor de Taurine Jibert” (contract încheiat anterior exercitării mandatului, respectiv în anul 2010), Asociație în cadrul căreia atât Pipei Arpad cât și soția sa au calitatea de membru.

„Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2011 și cu dispozițiile art. 75, lit. f) şi art. 77, alin (1) din Legea nr. 393/2004. De asemenea, întrucât există indicii privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Pipei Arpad a infracțiunii de conflict de interese”, se arată în anunţul ANI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button