Dosare

BRAŞOV. Alen Moisin riscă iar închisoarea, pentru tăinuirea furtului unei casete de valori pline cu bani

 

Cunoscutul interlop braşovean Alen Moisin şi-a primit partea în urma comiterii unui furt „valoros”, doar ca să nu dea în vileag fapta prietenilor săi. 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, ieri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Pavel Geroge Ştefan şi Davidoiu Vlad Andrei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi faţă de inculpaţii Moisin Alen Daniel şi Pusuc Arsenie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Probabil la pont, în noaptea de 29 spre 30 august, Davidoiu şi Pavel au intrat pe ascuns în casa unor localnici din comuna Sânpetru, jud. Braşov, deşi aceştia erau în locuinţă, şi au furat o casetă de valori în care se aflau 80.000 de euro şi 1.700 lei, precum şi actele imobilului în cauză.

„Ulterior, inculpatului Pavel George Ştefan i-a revenit suma de 25.000 euro, iar inculpatului Davidoiu Vlad Andrei suma de 45.000 de euro, 1.700 de lei, precum şi actele de proprietate ale imobilului, pe care le-a ars, iar caseta de valori a fost aruncată în râul Olt”, au menţionat anchetatorii.

Procurorii au mai comunicat că Moisin şi Pusuc ar fi primit şi ei parte din banii furaţi, primul 4.000 de euro, al doilea 2.500 de euro, doar pentru că ştiau de furt şi, probabil, să nu-i dea de gol pe autori.

Azi  inculpaţii au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă.

Astfel, a fost emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile, pe numele inculpaţilor Pavel, Moisin şi Pusuc. Pentru că Davidoiu nu a fost încă găsit de autorităţi, pentru a fi dus în instanţă, s-a solicitat arestarea preventivă în lipsă, astfel că s-a stabilit termen.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul IPJ Braşov- Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare