Dosare

Percheziţii pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de migranţi

 

Patru percheziţii domiciliare au fost efectuate, astăzi, de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Dâmboviţa pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de migranţi.
„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2013, cei în cauză ar fi falsificat mai multe acte de identitate (cărţi de identitate, permise de conducere, paşapoarte), emise pe numele unor persoane din Orientul Mijlociu. Ulterior, în perioada 2013-2014, acestea ar fi fost folosite pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României către ţări vest-europene, în special Franţa şi Belgia”, au anunţat procurorii.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 700 de elemente de siguranţă pentru cărţi de identitate, mai multe documente şi înscrisuri, şase hard disk-uri şi două unităţi de calculator, carduri de memorie şi cartele SIM, fotografii ale unor cetăţeni de origine arabă şi şapte folii securizate folosite la tipărirea cărţilor de identitate.
Cei în cauză au fost conduşi la sediul DIICOT – B.T. Dâmboviţa, pentru audieri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button