Dosare

EXCLUSIV BRAŞOV. Traficant de persoane (inclusiv minore) condamnat la 19 ani de închisoare!

 
Nu mai puțin de 19 ani și 4 luni de închisoare cu executare a primit un bărbat trimis în judecată de procurorii DIICOT Braşov pentru infracțiuni de trafic de minori și trafic de persoane. Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov l-a condamnat pe József Bandi pentru constituirea unui grup infracțional organizat, pentru trafic de minori (trei victime), trafic de persoane (șase victime) și proxenetism. Pentru infracțiunile respective, el a primit 6 ani de închisoare, la care s-a adăugat un spor de 13 ani și 4 luni de detenție, rezultând pedeapsa de 19 ani și 4 luni de închisoare. Totodată, instanța a dispus aplicarea pedepsei accesorii de interzicere a drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, a drepturilor părinteşti şi de a comunica în orice fel cu cinci dintre co-inculpații din dosar: Dometie-Paul Papaghiuc, Ana Maria Roman, Paula Bianca Sas, Constantin Liviu Voicilă şi Marcel Ionuț Colica.
Dacă pedeapsa va rămâne definitivă (există drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare), din aceasta va fi dedus intervalul în care inculpatul a fost reținut, arestat preventiv, apoi arestat la domiciliu, respectiv 6 mai 2014-la zi.
Informaţii despre condamnările celorlalţi inculpaţi din dosar veţi putea găsi în ediţia de mâine a cotidianului Transilvania Expres!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button