Turism

Cel mai bun hotel de schi din România e în Poiana Brașov

Cel mai bun hotel de schi din România. Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov a primit această distincție la gala World Ski Awards 2022. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Kitzbühel, în Austria, în data de 18 noiembrie. Acesta este singurul program, la nivel mondial, care celebrează excelența în turismul de schi.

La World Ski Awards 2022, cea mai bună stațiune de schi din România a fost desemnată Sinaia. Toate premiile decernate la amintita gală – AICI.

De precizat că, la începutul lunii octombrie, Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov a fost votat la categoria „Cel mai bun hotel din România”, în cadrul Galei World Travel Awards.

Elegantul hotel din Poiana Brașov le-a pregătit oaspeților ce vor petrece Revelionul acolo un concert de neuitat. Protagonist este Smiley.

Cel mai bun hotel de schi din România


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Smaili e cântăcios? De când?
Și de Poiană au rămas doar fițele? E mai valabilă Sinaia?

1 an în urmă

[…] în ședința de vineri, proiectul de hotărâre ce prevede scumpirea transportului pe cablu din stațiunea brașoveană. Asta din cauza crizei energiei […]

1 an în urmă

[…] a Acţionarilor (AGEA) pe 20 martie. Atunci se va vota aprobarea scoaterii la vânzare a activului Hotel Coroana-Postăvarul, la un preţ minim de 8,4 milioane de euro. Dar şi împuternicirea CA în […]

Back to top button