Economic

Ce va fi cu Hotelul Sport din Poiana Brașov?

Ce va fi cu Hotelul Sport din Poiana Brașov?

Acesta face parte din compania ANA Hotels, care-i aparține lui George Copos. În Poiană, fostul patron al Rapidului mai deține hotelurile Bradul și Poiana.

Potrivit DAILYBUSINESS, George Copos are de gând să renoveze integral Hotelul Sport din Poiana Brașov, de 4 stele. Pe site-ul Booking.com, respectivul are o medie a notelor de 8,6.

În prezent, hotelul de cinci stele Athenee Palace Hilton din Capitală, aparținând de ANA Hotels, trece printr-un proces complet de renovare. Șapte luni de zile a operat cu 132 de camere, faţă de 283 câte sunt în total. De la 1 ianuarie, clădirea istorică va prelua brandul Intercontinental, de cinci stele. Grupul Intercontinental are unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume.

De asemenea, Copos are de gând să renoveze și Hotelul Europa, pe care-l deține în Eforie Nord.

Ce va fi cu Hotelul Sport din Poiana Brașov?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Când ți le face statul cadou, prost sau ticălos să fii să nu le dezvolți.
Și câți nu sunt ca ăsta… Fără nici-un merit propriu s-au trezit multimilionari.

11 luni în urmă

[…] optime pentru schi. În plus, a fost și perioada de vacanță a elevilor. Dacă mai spunem că Hotelul Sport al fostului patron al Rapidului s-a aflat în circuitul […]

Back to top button