Texpert

BRAŞOV. Opt ore de muncă peste program pentru o cauză bună

 

O noapte pe an, specialişti din diferite domenii vor lucra opt ore peste program pentru a ajuta faptele bune să prindă contur. „8 ore peste program pentru o cauză bună” este un eveniment ajuns la ediţia a treia, creat de Fundaţia Comunitară, împreună cu un grup de specialişti. Astfel, în 18 martie, începând cu ora 19.00, voluntari specialişti în marketing, comunicare, management, dar în special în fapte bune, vor rezolva temele propuse de cinci ONG-uri din Braşov. O noapte pe an, specialişti din diferite domenii, împărţiţi pe echipe şi coordonaţi de mentori cu viziune, donează cele mai preţioase resurse ale lor – timpul, experienţa profesională şi spiritul proactiv. Toate acestea pentru a găsi soluţii creative şi planuri reale de acţiune pentru fiecare obiectiv al organizaţiilor locale participante. ONG-urile care au nevoie de o viziune proaspătă în problemele cu care se confruntă sunt încurajate să îşi înscrie proiectele pe brasov.8-i.ro până în 12 februarie.

În 2015, evenimentul s-a desfăşurat simultan în 16 oraşe din lume. În Braşov, a adunat şase echipe de voluntari specialişti care au rezolvat şase teme punctuale propuse de organizaţii non-profit. Implicarea voluntară a facilitatorilor, a voluntarilor şi a organizaţiilor a însumat peste 400 de ore, adică 15 săptămâni de lucru ale unui angajat cu normă întreagă. „8 Hours’ Overtime for a Good Cause” a fost organizat pentru prima dată acum 11 ani, la Amsterdam.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button