Sport

Wimbledon. Caroline Wozniacki, eliminată în turul trei

 

Daneza Caroline Wozniacki a părăsit, vineri, turneul de la Wimbledon, după ce a pierdut cu 4-6, 2-6, în turul trei, în fața jucătoarei aflată pe locul 50 în ierarhia WTA, chinezoaica Shuai Zhang. O oră și 23 de minute a durat partida disputată pe arena numărul 2 din cadrul complexului All England Club. În optimile de finală, Shuai Zhang o va înfrunta pe ucraineanca Dayana Yastremska, care a dispus în două seturi de elvețianca Viktorija Golubic, cu 7-5, 6-3.

Cori Gauff, speranța tenisului american (313 WTA, 15 ani), a câștigat în fața slovenei Polona Hercog (60 WTA),cu scorul de 3-6, 7-6(7), 7-5, după două ore și 46 de minute de joc, și s-a calificat în optimi, unde o va întâlni pe Simona Halep.

Favorita numărul 20 de la Wimbledon, Anett Kontaveit, a părăsit turneul, încă din turul trei, după ce a fost învinsă cu 9-6 (7), 6-3 de cehoaica Karolina Muchova, aflată pe locul 68 în clasamentul WTA. În optimile de finală, Karolina Muchova va da piept cu conaționala sa, Karolina Pliskova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare