Sport

„Tricolorele” s-au distrat cu Georgia și sunt ca și calificate la Mondialul U20 din Ungaria. Sorina Târcă și Daria Bucur, pe lista marcatoarelor

 

Naționala de handbal feminin tineret a României a obținut astăzi a doua victorie în turneul de calificare la Campionatul Mondial U20 din Ungaria.

La Cluj-Napoca, echipa antrenată de Gheorghe Tadici și Bogdan Burcea a făcut scor cu reprezentativa Georgiei, 32-13 (17-7).

În afară de portarii Hosu, Ciucă și Kelemen, toate handbalistele „tricolore” și-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Tărășoagă – 5 g, S. Târcă și Tecar – câte 4 g, Marin, Nichitean, Popescu și Stângă – câte 3 g, Badea – 2 g, Banciu, Bucur, Mihart, Petruș și Vacariu – câte 1 g.

În cealaltă partidă de astăzi, Croația a învins Ucraina, 29-23.

România conduce în clasament cu 4 p, urmată de Croația, Ucraina, ambele cu 2 p, și Georgia, 0 p.

Mâine, de la ora 11.00, „tricolorele” întâlnesc Ucraina, în timp ce de la ora 14.00, Croația se va duela cu Georgia.

Pentru a se califca la Campionatul Mondial, echipa noastră are de îndeplinit o formalitate, nu trebuie să piardă la o diferență mai mare de 10 goluri în fața Ucrainei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button